Rade Koncar

АД Раде Кончар-Апаратна техника ги известува акционерите дека од 05.07.2017 година (среда) ќе отпочне со исплата на дивиденда на акционерите.

Сите акционери кои немаат доставени податоци за трансакциски сметки, или имаат евентуални промени тоа да го сторат и да ги достават податоците до Акционерското друштвo.